У мережі оприлюднили беспардонне фото, як син депутата Золотоніської міської ради від БПП Владислава Восколовича привселюдно мочиться на знак "Я люблю Україну".

Фото, на якому він нахабно і привселюдно дзюрить на символ України син депутата опублікував у Instagram. Про це повідомив місцевий житель Анатолій Зінченко.

На сторінці Золотоніської міської ради зазначається, що Владислав Восколович є членом фракції БПП.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Користувачі соцмереж вимагають негайно покарати хлопця та його батька, українці вибухнули гнівними коментарями на таке неподобство.

Читай Знай.uа в оновленому чату Viber! Приєднуйтесь!

"Дзюрельку не прищємили?)", "А де дивиться СБУ? Чому це недолуге ще досі не в АТО?", "Таким треба стирилізацію робити, щоб не плодились...", "Отрезать ему член и ему в *опу засунуть", " Ех... Цю фотку тре помістити в особову справу, і хай вона, як вовчий білет, переслідує вилупка неоковирного все його безглузде життя!", - пишуть у коментарях українці.

Сам син депутата, відповідаючи у соцмережі на коментарі, заявив, що він "не зобов’язаний бути патріотом України".

Нагадаємо, що 17-річний мешканець Кропивницького Руслан Коптєв створив спеціальний пристрій для очищення водойм від легкого сміття.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", більшість столичних річок опинилися під загрозою знищення – береги буквально завалені промисловими відходами, а у воду регулярно зливають нечистоти.

Також портал "Знай.ua" писав, що одне з найчистіших столичних столичних озер "Сонячне" з кожним роком все більше забруднюється.