Заслужений артист Росії Юрій Кузнєцов госпіталізований в одну з медичний установ в Петербурзі. Актор переніс операцію на серці. Зараз життю актора нічого не загрожує, попереду курс реабілітації.

Відомий російський актор, зірка серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Юрій Кузнєцов був екстрено госпіталізований в одне петербурзьких медичних установ. Саме через це артист був прооперований. Повідомляється, що зараз зірка кіно почуває себе задовільно. Подробиці з'ясовуються.

Юрій Кузнєцов – радянський і російський актор театру і кіно. Відомий, перш за все, участю у фільмах "Загін спеціального призначення", "Холодне літо п'ятдесят третього..." і "Вулиці розбитих ліхтарів".

Юрій Кузнєцов дебютував в кінематографі в 1973 році в легендарному Істерн "Свій серед чужих, чужий серед своїх". Наступну роль у військовій драмі "Торпедоносці" акторові довелося чекати майже 10 років, але очікування не виявилися марними. Незабаром за цією кінострічкою пішла ще одна знаменита картина - драма "Мій друг Іван Лапшин".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що на початку червня харківські правоохоронці знайшли підлітків, які втекли з дому і ховалися біля ставка.

Раніше Знай.uа повідомляв, бывшая Бреда Пітта красуня Дженніфер Еністон потрапила в авіакатастрофу.

Знай.uа розповідав про те, що легендарного Елвіса Преслі в новому фільмі зіграє улюбленець Тарантіно: "Як дві краплі води".