Відомий грузинський співак, заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе нагадав про свою тверду позицію щодо Криму.

Відомо, що Вахтанг останній раз приїжджав до Криму близько 8 років тому – коли шукав могилу свого батька Костянтина Кікабідзе, який загинув у Керчі в 1942 році. Братську могилу він знайшов, але з 2014 року вона окупована – як і весь півострів. Про це стало відомо завдяки повідомленням "Радіо свобода".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вахтанг Кікабідзе
Вахтанг Кікабідзе

Вахтанг Костянтинович, як і раніше активно гастролює – від Казахстану до США, часто буває і в українських містах: незабаром – у Маріуполі, в серпні – у Харкові. Акторові навіть дзвонили з Москви, запитували про концерти – він відповідав, що в Росію не їздить з 2008 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"В Криму була російська інтервенція, двох думок бути не може. Розповідають казки про подарунки Україні, це все одно, що якщо я подарую подарунок, а потім прийде Вова і скаже, що він повинен забрати – це кумедно", - заявив легендарний артист.

Нагадаємо, отримання паспорта: Україна змінила правила гри для кримчан.

Як повідомляв Знай.uа путінські найманці осатанели і посягнули на святе в Криму: півострів на межі бунту.

Знай.uа писав, творець Кримського мосту розповів, чому не спить ночами: "Він у критичному стані, ще один момент - і його вже немає".