Українці, які прибули в Лефортовський суд російської столиці, підтримати полонених моряків, зустріли військових потужними оплесками. По ходу засідання близько 13 морякам окупанти продовжили арешт ще на три місяці.

Відомо, що відео з судилища на своєму Telegram-каналі опублікувала пропагандистка Кремля Ольга Скабеєва, зазначивши, що до українських Героїв приїхали їхні рідні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чуда не произошло. Арест военным морякам продлён ещё на 3 месяца, до 24 октября 2019 года. Всего до 10 месяцев. Пока вердикт оглашён в отношении первой группы: - Михаил Власюк - Богдан Головаш - Денис Гриценко - Андрей Драч - Вячеслав Зинченко - Сергей Попов. А это значит, что аналогичные решения будут в отношении всех. Не договорились. Пока не договорились. Буду надееться на лучшее!

Geplaatst door Roman Tsymbaliuk op Woensdag 17 juli 2019

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Просто зараз в Лефортовському суді. Родичі приїхали, це вони морякам аплодують", – написала вона.

На кадрах видно, як коридор, по якому ведуть українських моряків, буквально заливає шквал бурхливих оплесків і вигуків "Героям слава!". Незважаючи на те, що хлопці йдуть під конвоєм, вони посміхаються і тримаються дуже гордо.

Нагадаємо, в ООН представник України жорстко закрив рот кремлівським пропагандистам: лицеміри, це не ваша справа.

Як повідомляв Знай.uа в ОБСЄ і ООН рознесли закон про українську мову: викликає занепокоєння.

Знай.uа писав, зустріч Зеленського з Путіним: розкрито ймовірний сценарій.