Зеленський терміново скликає Раду через євробляхерів: що запропонує слуга народу водіям

Верховну Раду України VIII скликання терміново скликають на позачергове засідання для прийняття важливого рішення по "євробляхах". Президент України Володимир Зеленський хоче продовжити пільговий період для власників авто на іноземних номерах ще на 90 днів.

Путін видасть російські паспорти не тільки жителям Л/ДНР: скандальний указ, в який складно повірити

Путін підписав указ про спрощений порядок отримання російського громадянства для жителів Донбасу, які проживають на всій території Луганської і Донецької областей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Портнов повідомив про арешт рахунків Порошенка: "З паршивої вівці..."

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Виконавча служба заарештувала банківські рахунки політичної партії "Європейська солідарність" за невиконання судового рішення.

Юна донька російського олігарха померла від "передозу": мільярди не врятували

Донька російського мільярдера, 17-річна скрипалька Катя Цуканова загинула в Лондоні від передозування наркотиками.

Як розповів місцевим ЗМІ її батько, Ігор Цуканов, незадовго до смерті його донька виступила у Королівському оперному театрі, а вранці він знайшов дівчину мертвою.

Порошенко влаштував цирк з "вдячною вчителькою" у порожньому вагоні: "Йо**не шапіто"

История достойная "Оскара". Совершенно случайно, простая школьная учительница, встретила в вагоне поезда Петра Алексеевича. Со слезами на глазах, женщина кланяется и благодарит экс-гаранта, за армію, мову и Віру. А рядом, также совершенно случайно оказывается оператор с Видеокамерой. Все плачут от Счастья. Звучат громкие Аплодисменты. Ну а я, как говорил гениальный Станиславский - НЕ ВЕРЮ.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 16 juli 2019

Петро Порошенко останнім часом став максимально створювати видимість близькості з народом України. Багатьох жителів країни це надзвичайно дратує і вони бачать у цьому "зближенні" одну суцільну фальш. На залишився осторонь і український юрист і блогер Михайло Шнайдер.