Нещодавно в мережі з'явилося відео, яке жителі Запоріжжя записали для президента України Володимира Зеленського. Відеозвернення було опубліковано у соцмережі Instagram.

Так, на ролику видно, як місцеві жителі стоять у чергах в "Обленерго" на вулиці Волгогардській, 25.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З'ясувалося, що комунальники нарахували городянам суми, які очевидно не сходяться з їх витратами електроенергії. Для того щоб з'ясувати звідки такі суми, запорожці стоять у чергах практично весь робочий день.

"Запорізьке центральне відділення Обленерго по вул. Волгоградська 25. Нарахували нам суму більше, ніж ми заплатили за півроку. Стоїмо тут з 11:30 в очікуванні своєї черги. Працює одна людина на величезну чергу. Це просто неможливо і так бути не повинно. По телефону вирішити питання теж не вдалося", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Нагадаємо, що з 1 серпня очікується зниження тарифів на електроенергію для непобутових споживачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці незабаром відчують на собі реформу соціальних служб. В процесі реформи багато соцслужб об'єднаються в загальному Центрі контролю.

Також портал Знай.uа писав, що скільки українці отримують субсидій на комуналку.