У вівторок, 23 липня, стало відомо, що Верховний суд Російської Федерації вирішив визнати «законним» вирок у вигляді 6 років колонії для українського політв'язня Павла Гриба. Про це пишуть росЗМІ.

Так, Вища судова інстанція Росії визнала законним вирок попередніх судів, які засудили Гриба за начебто підбурювання знайомої до скоєння теракту в школі в Сочі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

22 березня Північно-Кавказький окружний райсуд Ростова-на-Дону засудив Павла Гриба, обвинуваченого в примусі до теракту росіянки Тетяни Єршової, до шести років позбавлення волі. Зараз хлопцеві двадцять років. Після оголошення вироку Гриб сказав, що розпочинає голодування. При цьому російська сторона стверджує, що українець не починав голодування.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що мережа здригнулася від нових знімків Павла Гриба з ув'язнення.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько політв'язня Павла Гриба благає про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що батько Гриба опублікував в день народження сина його звернення до президента України Володимира Зеленського.