У Міністерстві освіти і науки України склали рейтинг найбільш популярних вишів та спеціальностей в Україні. Так, у трійці лідерів в 2019 році виявилися Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Львівський національний університет імені Івана Франка та НТУУ "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". Найпопулярнішими спеціальностями залишаються філологія, право і менеджмент.

абітурієнти
абітурієнти

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найбільша категорія вступників - на бакалавра і магістра на основі 11-ти класів на денну форму навчання подали до внз 831 тис. 493 заяви в електронній та паперовій формах. Найпопулярнішими серед таких вступників стали заклади Києва, Львова, Харкова та Дніпра, а найчастіше вони хочуть стати філологами, юристами, менеджерами, IT-фахівцями і педагогами", - йдеться у повідомленні прес-служби Міносвіти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, популярный виш України не отримає ні одного бюджетного місця.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський підписав найважливіший закон для українців.

Також портал Знай.ua писав, ЗНО 2019 провалили тисячі школярів.