Зеленський відірве від російського зомбо-ящика жителів Донбасу і Криму

Новий телеканал російською мовою для "боротьби за уми", який хочуть запустити в Україні, повинен бути загальним продуктом багатьох національних ЗМІ. Про це заявив радник Володимира Зеленського Микита Потураєв в ефірі Радіо Свобода.

"Це має бути співпраця приватних медіа, держави, Громадського мовника, а також і так званої "громадянської журналістики", оскільки у нас не буде можливості отримати достовірну інформацію з Криму, з окупованих територій. Ми можемо отримувати достовірну інформацію для тих же телевізійних новин тільки через громадянську журналістику", – розповів Потураєв.

ЦВК терміново заявила про результати парламентських виборів 2019

Остаточні офіційні результати парламентських виборів у Центральній виборчій комісії сподіваються оголосити до 5 серпня. Цю інформацію повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук 1 серпня в Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Очікуємо, що результати розгляду апеляційних скарг завершаться протягом наступних двох-трьох днів, що дасть можливість комісії підвести підсумки голосування, оскільки встановлений законодавством термін закінчується 5 серпня".

Як Україна святкуватиме День Незалежності

У четвер, 1 серпня, представники низки ветеранських організацій домовилися з Офісом президента Володимира Зеленського про проведення 24 серпня власного маршу до Дня Незалежності України.

Сьогодні відбулась зустріч з представниками влади, а конкретно з замом Голови АП. Розглядали питання проведення...

Geplaatst door Medvedko Andrii Oleksandrovych op Donderdag 1 augustus 2019

"Розглядали питання проведення урочистих заходів до Дня Незалежності. Результат влаштував обидві сторони. Буде два маршу".

Українцям розповіли, що чекає на водіїв-порушників

Телефон вже давно став невід'ємною частиною нашого життя. Ми засинаємо і прокидаємося з мобільним телефоном, використовуємо під час роботи, але і іноді під час керування автомобілем.

згідно з пунктом 2.9 (д) Правил дорожнього руху України, водієві забороняється під час руху транспортного засобу користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці (за винятком водіїв оперативних транспортних засобів під час виконання ними невідкладного службового завдання).

Українців залишили без пенсій, доведеться збирати з дитинства

З першого серпня українців чекає цілий букет важливих змін, в тому числі у сфері комунальних послуг. Так, у першу чергу, з 1 серпня будуть діяти нові тарифи на газ для простих споживачів.

Так, вартість блакитного палива для українців знизиться на 5,5% і складе 5568 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ.