Рахунок пішов на сотні: ОМОН змітає мітингувальників по всій Росії, "повстануть?"

У російській столиці проходить нова акція протесту. Цього разу активісти піднялись через недопуск незалежних кандидатів на вибори депутатів Мосміськдуми. Протест неузгоджений з тамтешньою владою, центр Москви – в силовиках. Вже є перші затримані – зокрема, активістка Любов Соболь, декілька журналістів.

Позачергові вибори в Раду: ЦВК оголосила остаточні результати

ЦВК офіційно і остаточно оголосила результати позачергових виборів у Раду в багатомандатному виборчому окрузі. Більшу частину місць у новому парламенті зайняли депутати від партії "Слуга народу", також депутатські крісла займуть представники від партій "Оппоплатформа", "Батьківщина", "Євросолідарність" та "Голос".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Зеленський зустрінеться з Трампом: стало відомо, коли і де

Під час робочої поїздки у Львівську область 3 серпня, український лідер заявив, коли планується перша офіційна зустріч президента України Володимира Зеленського з його американським колегою Дональдом Трампом.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Улюблений курорт українців оточили копи: вбивці захопили цілу базу відпочинку, готується штурм, відео

У Кирилівці сталася несподівана перестрілка. Найстрашніше з цієї історії те, що стріляючі сховалися на одній з баз відпочинку, правоохоронці готуються до штурму. За словами місцевих мешканців, в ході перестрілки вбили людину.

Новий спікер Верховної Ради: Разумков розповів, хто може замінити Парубія

Глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що президентська партія висуватиме його кандидатуру на пост спікера Верховної Ради.

Про це заявив сам Разумков у Трускавці, де зараз проходить навчання майбутніх народних депутатів партії "Слуга народу".

кандидаты от партии "Слуга народа"
кандидаты от партии "Слуга народа"