Втретє за 24 години: США сколихнула нова трагедія, неадекват розстріляв копів та медиків

У США знову трапилась стрілянина, тепер в Чикаго. Постраждали не менше семи осіб.

За попередніми даними, в американському штаті Іллінойс жертвами стрілянини у лікарні стали троє людей. Стрілець також загинув, повідомив голова поліцейського управління міста Едді Джонсон.

Пішов з життя знаменитий співак, його творчістю захоплювалися тисячі: "Прощавай, великий"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У неділю, 4 серпня, пішов з життя відомий радянський, американський та російський автор-виконавець Віллі Токарєв. Під час смерті йому було 84 роки. Про це повідомляє сім'я співака. У травні 2019 року стало відомо про погіршення здоров'я великого виконавця: Токарєва госпіталізували в реанімацію.

Замах на Зеленського: життя президента у великій небезпеці, перші подробиці

На українського президента Володимира Зеленського готують замах великі олігархічні клани.

Відразу після вступу на посаду президента Зеленський оголосив про намір вести безкомпромісну боротьбу з олігархами і нечесними на руку політиками, які грабували Україну понад 20 років. Будь-які спроби домовитися головнокомандувач відкидав.

Зеленський зворушливо привітав захисників українського неба: "Вічна пам'ять і слава..."

Український президент Володимир Зеленський зворушливо привітав військовослужбовців Повітряних сил ЗСУ з Днем Військово-повітряних сил України. Гарант підкреслив, що це свято мужніх людей, які вдень і вночі охороняють повітряний простір України.

У Раді оселиться "Великий брат": у Зеленського придумали, як боротися з кнопкодавами

Стало відомо, що поки політична партія "Слуга народу" розбирається з претендентами на керівництво Верховної Ради, обраний народним депутатом Давид Арахамія розповів, що планують відслідковувати голосування за допомогою штучного інтелекту.

Верховна Рада
Верховна Рада

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!