У США знову трапилась стрілянина, тепер в Чикаго. Постраждали не менше семи осіб.

За попередніми даними, у місті Чикаго в американському штаті Іллінойс жертвами стрілянини у лікарні стали троє людей. Стрілець також загинув, повідомив голова поліцейського управління міста Едді Джонсон.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чоловік застрелив жінку, з якою він перебував у відносинах, вона працювала в лікарні", – розповів він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Осатанілий зловмисник із пістолетом зайшов у будівлю лікарні і продовжив стрілянину вже там. Другою його жертвою стала ще одна співробітниця лікарні. Коли на місце прибули поліцейські, стрілець поранив одного з них, правоохоронець помер на місці.

За словами Джонсона, під час перестрілки зловмисника смертельно поранили. Разом з тим у поліції зазначають, що поки незрозуміло, чи був нападник ліквідований поліцією або ж застрелився самостійно.

Решту поранених під час перестрілки терміново госпіталізували медики "каретами" швидкої допомоги. Варто нагадати, що це вже третя перестрілка за добу у США - до цього постріли звучали в Огайо (9 убитих, 27 поранених) і Детройті (20 вбиті, 26 поранені).

Нагадаємо, улюблений курорт українців оточили копи: вбивці захопили цілу базу відпочинку, готується штурм, відео.

Як повідомляв Знай.uа, Київ поставила на вуха банда гангстерів: стали багатшими на мільйон, дика перестрілка потрапила на відео.

Знай.uа писав, підозрюваний у викраденні миколаївського школяра здався копам.