Росія готується до нового масштабного вторгнення в Україну. І це може статися вже наступного року. У той же час Сполучені Штати Америки вже налагоджують інфраструктуру, щоб перекинути свої війська в Європу.

Про це пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Український військовий експерт Олексій Арестович розповів про перспективи країни. Він упевнений, що в найближчі роки Росія нападе на Україну і Зеленському потрібно буде стати головнокомандувачем не по посаді, а фактично.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Росія готується до війни, це всім абсолютно очевидно. Подивіться, які процеси відбуваються в країнах Балтії, в Польщі, потужне замовлення Міністерства оборони США зараз пішло на створення інфраструктури прискореного перекидання величезних мас військ в Європу і т. д. Спрямованість російських навчань і рух до Білорусії. Зеленський, як би не розбирався у військовій справі, щоденні доповіді відповідних служб, якщо йому правда доповідають, але я думаю доповідають. Вони показують, що оперативна готовність російських військ в 20-21-му році. у цей час президент буде Зеленський", – говорить фахівець.

Також він зазначає, що можливо почнеться якийсь рух. Дуже ймовірно, що регіонально або повномасштабно Росія вторгнеться. Тому Зеленському необхідно буде командувати військами.

"Він буде президентом воюючої країни, на яку напав перевершуючий за силою противник", - підсумував Арестович.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли, коли чекати зустрічі президента України з Путіним.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі висміяли Путіна, який кинувся вконувати прохання голлівудської зірки.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, чому закони не допоможуть повернути мир на Донбас.