Російський політолог Лілія Шевцова вважає, що в Росії на даний момент неможлива неконституційна зміна влади. І підстав для повалення Путіна поки що немає.

"Близько 61% вважають, що саме Путін несе відповідальність за російські проблеми. А близько двох третин респондентів вважає, що російське суспільство влаштоване несправедливо. 79% кажуть, що влада повністю або частково корумпована. Понад 54% кажуть, що Росія повинна нормалізувати відносини із Заходом. Тільки 29% говорять, що необхідно дистанціюватися від Заходу. Бачите, що люди починають проявляти невдоволення і політикою, і тим, як влаштована російська система", - розповіла Шевцова.

Політолог впевнена, що росіяни просто не бачать альтернативи, інших кандидатур на посаду президента. Саме тому виникають побоювання про розвал держави та погіршення життя. Поки що у громадян Росії ще немає тієї міри розпачу, який би призвів до реального обурення Кремлем і царським режимом.

"Класичного культу особи Путіна в Росії сьогодні немає. Є такий маленький культик". І то швидше штучний і вирощений на лицемірстві. Сам Путін, швидше за все, розуміє, що він цар не справжній. Так що нового мавзолею не буде. Швидше за все, путінський наступник почне танцювати на могилі свого попередника. Це – традиція самодержавної влади"

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, ООН офіційно засудила звірячі злочини Путіна. Міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини.

Як повідомляв Знай. ua, Путін спробував задобрити сусідів подарунками і отримав жовто-блакитний відповідь. Ялинку, подаровану Кремлем, прикрасили жовто-блакитними корабликами, щоб ніхто не забув про мерзенному вчинок Росії.

Знай. ua писав, що екс-депутат Держдуми розкрив мерзенний план Путіна. Ілля Пономарьов прокоментував конфлікт з московськими попами.