Ще три тижні до 1 вересня і школярі підуть здобувати знання. Батькам порадили не забути відвідати з дитиною сімейного лікаря і перевірити наявність обов'язкових щеплень, передбачених Календарем профілактичних щеплень.

Про це розповіла на своїй сторінці в Facebook в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. За її словами, обов'язково повинні бути присутніми щеплення від 10 інфекційних хвороб: гепатиту В, туберкульозу, кору, паротиту, краснухи, дифтерії, правця, кашлюку, поліомієліту та хіб-інфекції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вакцини – єдиний надійний спосіб захиститися від багатьох небезпечних хвороб. Немає раціональних підстав ризикувати своїм здоров'ям і дитини і набувати імунітет "перехворівши", коли маємо 100% забезпечення якісними і безкоштовними вакцинами", – написала Супрун.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Зрештою не можна протиставляти індивідуальне право відмовитися від щеплення суспільному інтересу та безпеці інших дітей. Вакцини, передбачені Календарем щеплень, можна отримати безоплатно у свого сімейного лікаря, педіатра чи терапевта", - додала Супрун.

Нагадаємо, "Слуга народу" замінить вакциновану Супрун: хто сяде у крісло знаменитої руйнівниці міфів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун розкритикувала Михайла Радуцького за "расизм".

Також Знай.ua писав, Зеленському показали жахливі наслідки реформи Супрун, вижити нереально.