У мережі з'явилася інформація про "приведення у вищу ступінь бойової готовності і висування на передові позиції частин і підрозділів ЗСУ на Маріупольському напрямку". Даний інцидент дуже налякав путінських паразитів, які засіли в Донецьку.

Таку інформацію розмістив в мережі Telegram представник так званої "Народної міліції ДНР" Данило Безсонов.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

ЗСУ
ЗСУ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Терорист заявив про вихід на вогневі позиції 152-мм і 122-мм артилерійських установок 406-ї артилерійської бригади ВМС в районах н. п. Тернове, Кірове, Андріївка.

"Підрозділи резерву 36-ї та 35-ї бригад морської піхоти висунулися на передові позиції і розгорнулися бойові порядки", – істерично розповів окупант.

Також він злякався "піднятих по тривозі" в Маріуполі полку "Азов" та підрозділу 56-ї мотопіхотної бригади.

Нагадаємо, "Склали голови кращі сини України": у Дніпрі вшанують пам'ять загиблих у Іловайському котлі, подвиг на всі століття.

Як повідомляв Знай.uа ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін отримав нове прізвисько: в мережі дикий регіт.

Знай.uа писав, Разумков зі "Слуги народу" розкрив план повернення Донбасу: не законами.