Співробітники Київської місцевої прокуратури №7 завершили досудове розслідування за фактом заволодіння групою зловмисників об'єктами нерухомості в столиці, а також грошима від їх продажу. Про це в середу, 7 серпня, повідомляє прес-служба прокуратури Києва в Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, в жовтні 2018 року були затримані організатори і виконавці шахрайської схеми заволодіння нерухомістю. Як встановили правоохоронці, у злочині фігурувала огранизованная група осіб, до якої виходило 5 чоловік, один з яких був приватним нотаріусом. Група діяла у Києві з кінця 2016 року по жовтень 2018 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Учасники організованої групи після отримання інформації про смерть самотніх власників квартир виготовляли підроблені документи, на підставі яких у подальшому реєстрували право власності на необізнаних у злочинному намірі осіб. У подальшому зазначені приміщення зловмисники продавали добросовісним покупцям, а грошові кошти розподіляли між собою. На сьогодні встановлено, що за вказаний період шахраям вдалося незаконно привласнити 17 об'єктів нерухомості в столиці. При цьому завдано збитків територіальній громаді міста Києва на суму 8 млн грн., спадкоємцям померлих власників квартир - 4,7 млн грн. і покупцям квартир - на суму 3,5 млн грн. Організаторe та одноve з виконавців обрано запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, знахабніла киянка обчистила знайому на мільйон.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Одещині тиран поплатився за звірства, бив дружину роками.

Також портал Знай.ua писав, генпрокуратура викликала на допит кума і дружка Порошенка.