Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 8 серпня.

Щось пішло не так: Зеленський відмовився підписати спільну заяву з Вселенським патріархом

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перша зустріч президента Володимира Зеленського з Вселенським патріархом Варфоломієм закінчилася інтригою - сторони так і не підписали спільну заяву, як планували напередодні.

Президент України Володимир Зеленський під час свого першого офіційного візиту до Туреччини зустрівся з Вселенським патріархом Варфоломієм, який в цьому році надав томос про автокефалію об'єднаній Православній церкві України.

Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців: уже восени

Президент України Володимир Зеленський заявив, що проведе земельну реформу вже в цьому році. За його словами, ринок землі в Україні запрацює вже з 2020 року.

Про це глава держави заявив під час українсько-турецького бізнес-форуму в Стамбулі, де зараз знаходиться Зеленський з офіційним візитом.

Зірка "Квартал 95" стане мером Києва: Кличко назвав свого наступника на всю Україну

Київський мер Віталій Кличко заявив, що автори студії "Квартал 95" складали комічні сценки в програмі "Вечірній квартал", спеціально для "розчищення" електорального поля.

"До того, як Зеленський став Президентом, у мене особливих симпатій не було. Як і в нього до мене. Якщо згадати всі ці жарти, де Кличка виставлявся в не дуже приємному світлі – як людину недалеку… Виходив їх актор, який без зачіски, носив по сцені пояс… Чемпіонський? А він – чемпіон? Чемпіон чого?".

Соратник Ляшко розбився в ДТП на Волині, тіло збирали по шматочках: кадри жахливої аварії

У четвер, 8 серпня, в автокатастрофі у Шацьку на Волині загинув депутат Нововолинської міської ради Віктор Ярема. Про це повідомила прес-служба Національної поліції у Волинській області.

Автобус з дітьми злетів у прірву: десятки жертв: перші кадри

У Росії сталася жахлива ДТП з пасажирським рейсовим автобусом, в салоні якого знаходилися діти. Аварія сталася в російському Новоросійську. Там рейсовий автобус впав з обриву