Голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв щодня заробляє більш ніж в 1000 разів більше президента України Володимира Зеленського. Левову частку доходів Коболєва становить премія за виграш справи у "Газпрому" в Стокгольмському арбітражі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Михайло Шнайдер.

"Факт Дня. Зарплата керівника "Нафтогазу" Андрія Коболєва, більш ніж в ТИСЯЧУ РАЗІВ перевищує зарплату президента України Володимира Зеленського." написав він

Андрій Коболєв
Андрій Коболєв

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Українські новини" порівняли доходи двох чиновників за червень, в якому налічувалося 19 робочих днів. Зеленський за цей час заробив 28 тисяч гривень, або 1 тисячу 473 гривень за кожний робочий день на посаді глави держави.

У той же час, Коболєв за попередній місяць заробив 28,5 мільйона гривень, або 1,5 мільйона гривень в день.

Згідно з рішенням наглядової ради, оклад голови правління склав 2,08 млн грн, квартальна премія - 25 млн грн, річна премія за досягнення цілей - 25 млн грн, премія за особливі досягнення - 12,5 млн грн, матеріальна допомога на оздоровлення - 1,3 млн грн.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінських ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець .