Мітинг свободи в Москві прикрасив прапор України

Стало відомо, що в суботу, 10 серпня, в російській столиці на акції протесту через відмови в реєстрації опозиційних кандидатів на вибори в Московську міську думу був помічений український прапор.

мітинг у Москві

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Путіна запропонували угоду через повернення Криму Україні

Російські журналісти влаштували справжню істерику через фрази українського журналіста Олександра Кушнаря, який запропонував "припинити існування Росії".

Про це стало відомо завдяки повідомленням самого Кушнаря, який прокоментував заяву російського сенатора Володимира Джабарова про можливе повернення окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крим

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Оскаженіла стихія завдала Україні нищівного удару посеред ночі

В ніч з 9 на 10 серпня Одесу накрила сильна злива з ураганним вітром. Буря тепер рухається на Київ.

Через стихійне лихо в Україні виявилися знеструмленими 129 населених пунктів, як інформують у Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Зупинилося серце творця Marvel і DC

У США на 89-му році життя помер відомий художник і редактор коміксів Ерні Колон.

За довгий творчий шлях Колон зміг зробити величезний внесок у світову культуру. Так, він співпрацював з компаніями-гігантами DC, Marvel і Harvey Comics. Серед його найвідоміших робіт є "Зелений ліхтар", "Диво-жінка" і "Флеш".

Матч Динамо - Шахтар завершився. Вітаємо переможця

Зустріч найсильніших українських команд відзначилася багатьма емоційними моментами.

У суботу, 10 серпня, на НСК "Олімпійський" у Києві відбувся центральний матч третього туру української Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем". Зустріч на НСК "Олімпійський" завершився з рахунком 1:2