У США на 89-му році життя помер відомий художник і редактор коміксів Ерні Колон. Повідомлення про його смерть з'явилася на його сторінці в Facebook.

За довгий творчий шлях Колон зміг зробити величезний внесок у світову культуру. Так, він співпрацював з компаніями-гігантами DC, Marvel і Harvey Comics. Серед його найвідоміших робіт є "Зелений ліхтар", "Диво-жінка" і "Флеш".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У повідомленні зазначено, що причиною смерті став рак.

"Незвичайний Ерні Колон помер вчора ввечері в своєму будинку, в оточенні своєї сім'ї після року боротьби з раком. Спадщина, яку він залишив після себе, вражає: понад 60 років роботи з коміксами, не рахуючи картин, книг і скульптур. Не було нічого, що б він не вмів. Коли люди запитували: "Ти малюєш?", він відповідав, що буде малювати, навіть якщо йому за це не будуть платити", - написано на сторінці художника.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Marvel з розмахом відсвяткує 80-річчя свого Всесвіту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Месники від Marvel обскакали "Аватара" і пішли на світовий рекорд.

Також портал Знай.ua писав, у мережу злили спойлери майбутніх фільмів Marvel.