Стало відомо, що в суботу, 10 серпня, в російській столиці на акції протесту через відмови в реєстрації опозиційних кандидатів на вибори в Московську міську думу був помічений український прапор.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Таким чином, фото та відео з цим інцидентом опублікували в мережі місцеві ЗМІ. В один момент на проспекті Сахарова з'явився один з протестувальників з прапором України в руках.

Варто відзначити, що протестувальники, які зібралися в цей день на мітингу одразу ж почали обзивати його "провокатором" і зажадали, щоб він прибрав прапор або взагалі пішов.

В результаті чоловік відмовився і гордо відповів на вимоги.

"Це прапор моєї країни, ви ох*їли, я нею пишаюся, пишаюся Майданом!", - заявив український патріот.

Нагадаємо, що у російській столиці заарештували журналістку газети "Ведомости" Олену Вавину, вона ж член бюро Профспілки журналістів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Москву і Санкт-Петербург 10 серпня знову охопили масштабні акції протестів, участь у яких взяли російські знаменитості.

Також портал Знай.ua писав, що на проспекті Сахарова в Москві почався узгоджений мітинг на підтримку незалежних кандидатів у Мосміськдуму.