Українцям обіцяють, що у найближчі два роки має запрацювати страхова медицина.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слуга народу" пропонує державне страхування

За підсумками позачергових парламентських виборів партія "Слуга народу" отримала 254 мандату у Верховній Раді. Тому саме ця політсила буде як формувати склад майбутнього Кабінету міністрів, так і приймати ті закони, які можуть повністю перекроїти медичну реформу, - пише "Обозреватель".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами власника клініки "Борис" та одного з учасників команди політсили "Слуга народу" Михайла Радуцького, в Україні вже в найближчі роки можна запустити повноцінну систему страхування. На впровадження політик дає всього два роки.

"Якщо ми виконаємо програму президента і, як обіцяли, через два роки зможемо створити модель державної страхової медицини, тоді закордонні інвестори стануть у чергу, оскільки ми країна з дуже великою кількістю населення, країна, розташована в центрі Європи. Для страхових компаній, насамперед інвесторів, дуже цікаво, коли вони розуміють, як повертаються кошти. Інвестор не може зайти в країну, де немає механізму повернення грошей", – заявив Радуцький.

До слова, Радуцький є одним з кандидатів на пост міністра охоронои здоров'я.

Гроші будуть давати інвестори, іноземні. Як тільки влади опрацьовують механізм повернення грошей, то міжнародні компанії за задумом вкладуть 10-15 мільярдів доларів. При цьому сама система все ж буде державною, щоб кожен українець, згідно Конституції, зміг отримати рівний доступ до медицини.

Нагадаємо, Супрун попередила українців про шкідливий алкоголь, який видають за популярні ліки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун прокоментувала нового кандидата на пост глави МОЗ.

Також Знай.ua писав про те, що Супрун розповіла, звідки береться зайва вага.