Заява "прес-служби міліції ДНР" про вторгнення в Україну зроблено з метою спровокувати військових спікерів видати плани України. Однак провести наступ майже нереально.

Таку думку висловив екс-спікер Генштабу ЗСУ Владислав Волошин, передає Обозреватель.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щось подібне зробити практично нереально, тому що сьогодні українська армія - одна з найбільш боєздатних в Європі. Тому що ми ведемо реальну війну. А смуга у нас багатоешелонувана", - нагадав експерт.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"І зробити це за якийсь вечір, день або тиждень - це дуже важко. Я не скажу, що нереально, тому що в світі реально все. Але це з області фантастики", - додав Волошин.

Також екс-спікер ЗСУ припустив, що таким чином терористи "хочуть почути коментарі, що ми на це скажемо".

"Вони провокують нас, щоб вивідати наші плани. Так ось, нехай знають, що у нас глибокоешелонувана оборона, а армія вміє і може воювати. А ось отвєточку, яка піде туди, можливо, і до Ростова дійде", - заявив Волошин.

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Денис Пушилін нібито видав наказ на "вогневе ураження тих, хто порушує перемир'я".

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗСУ помстилися бойовикам "ДНР" за вбивство морських піхотинців і знищили кілька їхніх позицій.

Також портал Знай.ua писав, що на Донбасі трагічно загинув боєць Нацгвардії.