У так званій "ЛНР" заявили про готовність відвести озброєння від лінії зіткнення, якщо Київ зробить теж саме. Про це пише Telegram-канал Makarenko.Live.

"Ми не стріляємо, ми готові відвести будь-яке озброєння в рамках, звичайно, дзеркальних домовленостей, в будь-який час. Для нас це питання необхідне – припинити війну, припинити, щоб гинули наші люди, щоб припинити це божевілля" — сказав ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Леонід Пасічник

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що ватажок "ЛНР", маріонетка Кремля Леонід Пасічник покликав президента України Володимира Зеленського приїхати в окупований Луганськ на переговори "без посередників".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін після підступної атаки на Донбасі поставив Зеленському ультиматум.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилися нові деталі телефонної розмови Зеленського з Путіним.