Україну накриє спалах смертельної інфекції

У Міністерстві охорони здоров'я України заявили про масштабний спалах кору з початку навчального року. Про це повідомляє прес-служба Центру громадського здоров'я МОЗ. Згідно інформації, з 28 липня по 9 серпня цього року випадки кору зареєстровано в Києві (41 хворий: 34 дорослих та 7 дітей), Київської (20: 17 дорослих та 3 дітей), Херсонській (18: 14 дорослих та 4 дитини), Хмельницькій (17: 9 дорослих та 8 дітей) та Волинській (15: 7 дорослих та 8 дітей) областях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Порошенко висунув свої умови ДБР: "Готовий пройти детектор брехні у прямому ефірі"

Стало відомо, що екс-президент України Петро Порошенко відмовляється пройти детектор брехні. Він заявив, що готовий відповісти в прямому ефірі телеканалу "Прямий" на всі питання ДБР. Колишній президент також зазначив, що не довіряє Державному бюро розслідувань та його керівництву. Про це повідомив телеканал "Прямий".

Зеленському показали володіння "бурштинової мафії" з висоти

12 серпня президент Володимир Зеленський прибув в Житомирську область. Під час візиту гарант з вертольота перевірив стан лісів, де незаконно видобували бурштин.

Як наживаються на пасажирах в Укрзалізниці: озвучено семизначні доходи правлячої верхівки

Євген Кравцов, голова управління "Укрзалізниці" повідомив, що в 2018 році він задекларував 9,7 млн грн прибутку, тому що він доотримував в 2018 році зарплату за 2017 рік.

У Зеленського заговорили про нові вибори найближчим часом

Якщо завершиться реформа децентралізації, то в Україні можуть провести дострокові місцеві вибори. Цю інформацію розповів глава виборчого штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.