Стало відомо, що марш захисників України в День Незалежності 24 серпня пройде на дві години пізніше - о 11:00.

Про це домовилися організатори маршу і представники Офісу Зеленського у вівторок, 13 серпня, пише громадська ініціатива "Захисти Україну" в соцмережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На виконання місії розведення державних заходів і Маршу захисників України час початку маршу переноситься на 11:00. Збір залишається на 10:00 - на нас чекає досить довгий процес привітань, побудови, побудови колон та інше. Це робиться не тільки з метою запобігти маніпуляції, а й через суто технічні причини - щоб учасники державних заходів мали можливість приєднатися до маршу після їх завершення, а їх організатори - звільнити Хрещатик від обмежувальних конструкцій для проходження маршу ", - указується в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У той же час марш націоналістів відбудеться за раніше оголошеним маршрутом і відповідно до плану.

В організації підкреслили, що "марш був, є і залишиться громадським заходом, яка не афілійована з діючою владою, не афілійована з якоюсь конкретною політичною силою, не афілійована з конкретним політичним обличчям".

Нагадаємо, через святкування Дня Незалежності буде три вихідних дні підряд наприкінці серпня.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко вирішив внести свої корективи в День Незалежності і запланував альтернативний "Марш захисників".

Також портал Знай.ua писав, що 24 серпня основний акцент святкування буде зроблений на "дітях так як вони майбутнє України".