З Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, зі звіту спецмісії ОБСЄ в Україні стало відомо, що на окупований Донбас було перекинуто близько тридцяти систем РСЗВ, близько двадцяти гаубиць та 30 танків.

Про це стало відомо завдяки звіту ОБСЄ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До речі, цю техніку було розміщено з порушенням ліній відводу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Десятого серпня БПЛА СММ дальнього радіусу дії виявив сім реактивних систем залпового вогню (РСЗВ; БМ-21 "Град", 122 мм) на полігоні поблизу населеного пункту П. Міусинськ (62 км на південний захід від Луганська), дві буксирувані гаубиці (2А65 "Мста-Б", 152 міліметра) у Ольхівки, що всього у 40 кілометрах на схід від Донецька, а також 22 РСЗВ (БМ-21) поблизу Кришталевого (колишній Червоний Промінь, що в 56 кілометрах на північний захід від Луганська)", - повідомляється в заяві Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

Нагадаємо, тиск на суд і прослуховування послів: суддя Чернушенко "злив" Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа путінським головорізам не потрібна "тиша" на Донбасі, готують гаубиці і танки до бою.

Знай.uа писав, США потужно підтримали Зеленського, звірствам на Донбасі повинен прийти кінець.