Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 14 серпня.

Суд засудив Зайцеву і Дронова: не бачити волі до старості

Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, згідно з яким обвинувачених у смертельній ДТП Олену Зайцеву і Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі.

Відомо, що колегія суддів відмовила в апеляції обвинувачених. Тепер згідно з вироком суду першої інстанції, і водій Lexus Олена Зайцева, і водій Volkswagen Геннадій Дронов отримують максимальні терміни.

Сивохо передав Зеленському листа від донецьких шахтарів - вже 2 місяці голодні

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Президент України Володимир Зеленський отримав листа від донецьких шахтарів, які бойкотують. Лист главі держави передав колишній кандидат у народні депутати Сергій Сивохо.

Відповідне повідомлення він розмістив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ціле місто позбувся цивілізації, люди закликають Зеленського: "Сидимо, як у Стародавньому Римі"

Володимир Зеленський

Володимиру Зеленському допомагають знаходити найболючіші проблеми для українців, для більш швидкого їх вирішення. У соціальних мережах запустився цілий проект, який дозволяє розповісти про труднощі свого міста. Команда Руслана Ханумака вибирає найбільш серйозні серед них і висвітлює у циклі випуском "RAZOM".

Путін скинув на Донбас нову зброю, про перемир'я і не чули: "Все йде до війни"

Донбас

Із Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, зі звіту спецмісії ОБСЄ в Україні стало відомо, що на окупований Донбас було перекинуто близько тридцяти систем РСЗВ, близько двадцяти гаубиць і 30 танків.

До речі, ця техніка була розміщена з порушенням ліній відводу.

ПриватБанк затягнув на шиях українців "процентну" петлю: такого хамства ще не було

ПриватБанк
ПриватБанк

Клієнтка Приватбанку звернулась до співробітників установи щоб ті допомогли їй закрити карту. Банк відповів жінці відмовою, а незабаром почав вимагати і відсотки, про які клієнтка навіть і не підозрювала. Природно, обуренню не було меж, і вона розповіла про все журналістам.