Приурочений 28-й річниці Дня Незалежності марш захисників України у Києві відбудеться без залучення державних коштів і буде розділений з офіційними заходами. Про це повідомили на сторінці "Повернись живим" у Facebook.

Місце і час: Збір колони починається в суботу, 24 серпня, в 10:00 в парку ім. Шевченка. Офіційний початок маршу - 11:00.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маршрут: Парк ім. Шевченка - Універмаг "ЦУМ" - Майдан Незалежності.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Біля універмагу відбудеться вирівнювання строю, на Майдані учасники маршу виконають державний гімн України, після чого разом з глядачами піднімуться до "Стіни пам'яті", щоб здійснити міжконфесійний молебень за загиблими", - сказано в повідомленні.

Глядачі можуть розташовуватися по всьому маршруту або йти відразу за ветеранами.

В організації додали, що марш 24 серпня не буде пов'язаний ні з якими політичними силами, а будь-яка партійна символіка або спроби політичної агітації будуть заборонені.

Марш Захисників України 24 серпня🇺🇦 Цьогоріч ми стали одними з організаторів маршу ветеранів до Дня Незалежності....

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 14 augustus 2019

Нагадаємо, що націоналісти поступилися Зеленському, маршу бути.

Як повідомляв портал Знай.uа, через святкування Дня Незалежності буде три вихідних дні поспіль наприкінці серпня.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко вирішив внести свої коригування в День Незалежності і запланував альтернативний "Марш захисників".