Суд засудив Зайцеву і Дронова: не бачити волі до старості

Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, згідно з яким обвинувачених у смертельній ДТП Олену Зайцеву та Геннадія Дронова засудили до 10 років позбавлення волі. Цю інформацію передає "Суспільне".

Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Віталій Кличко заявив, що дав у НАБУ свідчення про можливе отримання Андрієм Богданом хабара в 20 млн доларів. Про це мер Києва повідомив в Facebook.

"Сьогодні свідчив у НАБУ у кримінальному провадженні, яке відкрили на моє звернення. Стосується воно публічної заяви керівника Офісу Президента Андрія Богдана про нібито пропозиції йому якимись особами хабара в 20 млн доларів. Нібито від мого імені!" - написав Кличко.

Зеленський їде в гості до японського імператора: такого повороту Путін не очікував

Президент України Володимир Зеленський планує в жовтні відвідати церемонію оголошення імператором Японії Нарухіто. Про це в середу, 14 серпня, заявив заступник голови ВП Вадим Пристайко. Так, зараз в Офісі президента працюють над поїздкою Зеленського в Японію.

Як змінить життя українців новий Трудовий кодекс

В Україні скоро змінять законодавство про працю, зараз в уряді оновлюють положення в Трудовому кодексі, оскільки більшість пунктів у документі застаріли і потребують погодження з нинішніми реаліями на ринку праці. Про це повідомляють представники Федерації роботодавців України на сторінці в Facebook.

В Україні зникнуть гривні: що готує нова грошова реформа

В Україні вже за рік в кожній маршрутці, у всіх кіосках повинні бути в наявності термінали для здійснення безготівкової оплати. Національний банк і уряд взяли курс на економіку без паперових грошей. У наступному році в Україні повинні скоротити обсяг готівки до 9,5% ВВП до 2020-го.