274 учасники зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) отримали 200 балів, 8 з них отримали 200 балів з двох предметів та один - з трьох предметів.

Цю інформацію повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Виконуючий обов'язки директора Українського центру оцінювання якості освіти Валерій Бойко на прес-конференції в четвер у Києві повідомив наступне:

"Найбільша кількість таких абітурієнтів з математики, англійської мови та хімії".

ЗНО на 200 балів
ЗНО на 200 балів

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У повідомленні говориться, що з математики 200 балів отримало 98 абітурієнтів з хімії – 77, з англійської мови – 36, з біології – 26, з української мови та літератури – 17, з історії України – 13, з фізики – 4, з німецької мови, іспанської мови та географії – по одному абітурієнту.

"Ми маємо одного учасника, що зареєструвався на три предмета і отримав три оцінки по 200 балів". Валерій Бойко

ЗНО 2019
ЗНО 2019

Він зазначив, що це дівчинка із звичайної харківської загальноосвітньої школи.

Найбільшу кількість 200-бальників в Києві (63), у Львівській області (41), Харківській (25) і Дніпропетровській областях (20).

Нагадаємо, у Харкові масово мінують університети: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа, сезонний ажіотаж: де українці зможуть заробити більше.

Знай.uа писав, в Києві будівля коледжу за секунди перетворилася на руїни: деталі.