Зеленський має намір покинути Банкову

Команда українського президента Володимира Зеленського "Слуга народу" поки не знайшла "оптимальну модель" для переїзду з Банкової. Про це розповів заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк.

Нікчемний пам'ятник Захарченку в "ДНР" насмішив мережу

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Терористи "ДНР" планують встановити в окупованому Донецьку пам'ятник своєму ватажкові Олександру Захарченку, якого 31 серпня 2018 року ліквідували в кафе "Сепар". Фото вже вилитої скульптури з підписом "Незабаром у Донецьку" опублікували сепаратистські інформаційні ресурси.

Суд вирішив долю Гримчака: який вирок почув заступник міністра

Деснянський районний суд Чернігова обирає запобіжний захід для чиновника Міністерства з тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака. Так, прокурори просили, щоб затриманих Гримчака і Овдієнко взяли під варту з можливістю внесення застави в 12500000 гривень. Дружина Гримчака стверджує, що таких грошей у родини немає.

Стало відомо, хто напав на київського депутата і облив його екскрементами

У п'ятницю, 16 серпня, у Київській області невідомі напали на нардепа і колишнього кандидата в президенти Віталія Купрія. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області. Копам вдалося затримати одного з нападників, який виявився громадянином Росії Русланом Хажмурзаєвим, має посвідку на проживання в Україні.

Зеленський перекрив фінансування містам

Президент України Володимир Зеленський був змушений припинити фінансування всіх українських міст. На цей непростий крок Зеленський наважився з однієї причини: поплічники Порошенка досі працюють у містах і грабують бюджет, так як часу на це залишилося зовсім мало.