Сьогодні, 17 серпня, день народження українського виконавця Кузьми Скрябіна, який загинув у моторошній автокатастрофі в 2015 році. Про це у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram нагадав український музикант і політик Святослав Вакарчук.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Так, в своєму профілі представник політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук опублікував спільне фото з загиблим другом. На знімку знаменитості ще зовсім юні і дуже щасливі. Під цим кадром Святослав нагадав усім про день народження Кузьми і зацікавився у своїх підписчиків, яка з його пісень першою приходить в голову.

"Сьогодні день народження Кузьми Скрябіна. Згадав, як то воно було колись. Перша пісня Скрябіна в моїй пам'яті – "Птахи". А яка ваша?", - підписав Вакарчук.

Фанати довго чекати не змусили і відразу ж відреагували на питання знаменитості.

""Спи собі сама". З Днем Народження, Кузьма", ""Старі фотографії" - назавжди в моєму серці", "Танець пінгвіна", "На фото дві людини, яких я дуже поважаю", "Перший виступ Кузьми на Червоній Руті і вся моя родина стали його фанатами Особисто мені шалено подобалися і "Птахи" і "Мова риб" Талантище!!!", "Пінгвіни, це коли я була ще в школі. Обожнюю його пісні, і Андрія, як людини, шкода що Бог забрав його на небо так рано", - коментують передплатники.

Нагадаємо, що глава партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив, що навчання майбутніх нардепам від "Слуги народу" сплатив олігарх Томаш Фіала.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вакарчук зробив Зеленському привабливу пропозицію.

Також портал Знай.ua писав, що політична партія "Голос" виступила проти квотного методу відбору керівників комітетів.