Обнадійливі останні новини від «Вінницяоблводоканал» говорять, що водопостачання у обласному центрі та передмісті припиниться лише на добу. Відключать воду о 22 годині 20 серпня, а подадуть, о 23 годині 21 серпня.

Напередодні у КП «Вінницяоблводоканал» вказували про відключення водопостачання на дві доби у більшій частині Вінниці, але сьогодні зранку вода у кранах була. Отже у комунальному підприємстві наразі внесли уточнення, згідно з яким припинить подачу води лише на добу.

Причина тимчасових незручностей у припиненні роботи насосної станції №2 для проведення планового ремонту.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Водоканал під Вінницею перетворив річку в помийну яму.

Також, Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що у Запоріжжі подорожчає вода: скільки доведеться платити за дорогоцінну рідину.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, що всі українські автодороги можна відремонтувати за 10 років. Але це обійдеться державі в 1 трильйон гривень.