Селяни з Кинашіва, Тульчинського району на Вінниччині, волають про допомогу. Місцевий водоканал зливає нечистоти прямо в річку. Вони звернулися до екологічної інспекції, з колективним зверненням.

Пресслужба Державної екологічної інспекції повідомила, що люди скаржаться на підприємство “Тульчинводоканал”, яке забруднює річку Сільницю стічними водами.

Екологи перевірили законність складування відходів на території очисних споруд. Виявилося, що у підприємства справді є дозвіл на відвод стічних вод у річку, від 25.09.2017 р. з терміном дії до 25.09.2020 р.

Попри те, норми, які прописані у дозволі, водоканалівці вирішили не дотримуватися. У пробах води встановлено перевищення концентрації забруднюючих речовин.

В інспекції зазначили, що відповідальну особу водоканалу притягнуто до адміністративної відповідальності, а підприємству загрожує штраф, на суму понад 11 тис грн.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, київське Дніпро перетворилося на помийну яму, катастрофа вже на порозі: екологи вивели винуватців на чисту воду.

Портал Знай.ua повідомляв, що Чорне море перетворилося на величезне звалище.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що контррозвідка СБУ фіксує неприпустимі порушення норм міжнародних прав з боку співробітників ФСБ РФ щодо громадян України.