Варто нагадати нашим читачам, що в курортному містечку Скадовськ, що в Херсонській області на початку липня стався страшний інцидент.

В одній з квартир міста було виявлено бездиханні тіла дітей та їхньої матері. Відомо, що виявив їх колишній чоловік 34-річної власниці агентства з нерухомості в Херсоні Ольги Буніної, який приїхав їх відвідати.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, херсонські судмедексперти після відповідних експертиз назвали причину загибелі жінки і дітей. Мати дала хлопчикам солодкий сік, підмішавши в нього смертельну дозу снодійного, а потім наклала на себе руки. Про це пише портал "Політека".

Фахівці знайшли у дітей протиалергічний препарат, який у їх віці не можна приймати, – це доксиламін. Сам препарат спокійно продається в аптеках, він снодійної та антиалергенової дії. Лікарі категорично не рекомендують його вживати дітям і підліткам до 15 років.

Що стосується жінки, то експертиза встановила, що вона брала валокордин і фенобарбітал. Експерт припускають, що таким чином вона намагалася побороти депресію, викликану розлученням з чоловіком.

Судмедексперти встановили, що як раз сама Буніна не померла від передозування препаратів, а через закриття носа і рота поліетиленовим пакетом на голові, який утруднював дихання. Одна з перших версій херсонських поліцейських підтвердилася – жінка, перебуваючи в стані депресії, вбила двох своїх дітей, а потім наклала на себе руки.

Нагадаємо, на популярному українському курорті потонула дівчинка.

Як повідомляв Знай.uа опіки, покалічені тіла і роздроблені кістки: з українського курорту людей масово звозять до лікарні, подробиці.

Знай.uа писав, в Дніпрі виявили місце страшної розправи: територію оточили, нещасного збирають по частинам.