Чоловік, який приїхав на запорізький курорт з Волинської області, ледь не потонув майже в кілометрі від берега. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

Як повідомляється, в Приморську 41-річний турист вранці 19 серпня відплив на 850 м від пляжу в районі бази відпочинку «Орбіта», але ослаб і не міг повернутися назад. Рятувальникам довелося добиратися до потопаючого на моторному човні.

На щастя, їм вдалося витягнути потерпілого з води до того, як він захлинувся. Врятований чоловік почувався нормально і від подальшої госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, спливли страшні деталі загибелі матері та її двох дітей у Скадовську.

Як повідомляв раніше Знай.иа на популярному курорті в Запоріжжі побилися дві дівчини, бійка була жорстокою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також Знай.иа писав про те, що жителі анексованого Криму всупереч будь-яким заявам скаржаться на відсутність відпочиваючих на пляжах в гарячий сезон.