Найголовніше і найцікавіше, що публікувалося в понеділок, 19 серпня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Монетизовані субсидії: українцям повідомили важливе рішення, доведеться вибирати

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Українцям повідомляють, що тепер монетизовані субсидії можна буде отримати в 34 банках. Уряд додав до переліку нові фінустанови, які будуть здійснювати виплати для розрахунку за компослуги.

Так, починаючи з жовтня поточного року виплату готівкових субсидій будуть здійснювати місцеві органи соціального захисту населення.

100 днів президентства Зеленського: які обіцянки виконав слуга народу і що змінилося для українців

28 серпня Володимир Зеленський буде на посаді президента України 100 днів. Зеленський опинився в унікальній ситуації, в якій його попередники ніколи не були - він не мав жодної підтримки влади.

Проте президентові України все ж вдалося виконати частину своїх передвиборних обіцянок

Українцям розповіли, як законно вийти на пенсію в 50

14 серпня Кабмін прийняв постанову № 708 "Про внесення змін до списків виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2016 р. № 461".

Реалізація даної постанови дозволить оптимізувати списки виробництв, робіт, професій, посад і показників, зайнятість в яких дає право на пенсію за віком на пільгових умовах; уникнути різних підходів до їх застосування органами, що призначають та виплачують пенсії, а також фахівцями підприємств.

Скаржтеся копам: вінничанина обчистив популярний банк, гроші "розчинилися в повітрі"

Вінничанин, клієнт Ідея Банку, який майже 10 років відкладав гроші на валютний депозит банку дізнався, що гроші з рахунку зникли разом з працівниками, яких раніше бачив у відділенні. В афері постраждав не один Ігор Козирєв, поліція розслідує присвоєння депозитів декількох вінничан.

Зеленський завдав нищівного удару по Ахметову: що втратить найскандальніший олігарх країни

Ахметов ризикує залишитися без одного зі своїх дітищ - української приватної телекомунікаційної компанії "Укртелеком", кінцевим бенефіціаром якої він є. Відомо, що виконавча служба заарештувала 93% акцій компанії у зв'язку з її заборгованостями перед Ощадбанком.