В окупованому Донецьку з часів початку війни на Донбасі відбулися серйозні зміни. І це фактично стосується кожної сфери. Зокрема, кардинальних змін зазнав залізничний вокзал.

Відповідні фото опублікував журналіст і блогер Денис Казанський.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він розмістив на своїй сторінці в Twitter дві фотографії: одна з 2014 року з стоячою на платформі потягом Hyundai, а інша з 2019 року з тепловозом ЧМЕ3 (чехословацький маневровий з електричною передачею, 3 тип), які виготовлялися в Чехословаччині для СРСР до 1987 року.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Напевно, одна з найкращих ілюстрацій того, що сталося з Донецьком за ці роки. Було/стало", – підписав фото Казанський.

"Тільки ще треба дописати,що "поїзд" Оленівка - Донецьк прибуває до Донецька о 21:06. Через терор години ОЗУ ДНР міський транспорт ходить лише до 21:00. Добирайся після поїзда як хочеш. А хто не встигне, того на підвал", – також пишуть у коментарі до фото.

Також блогер показав, як ДМ "Юність" в Донецьку перетворився в якесь зовсім позамежне убозтво. Навіщо-то завісили всі рваниной, яка тільки підкреслює розруху. Гордий прапор бананової республіки на даху довершує картину.

Нагадаємо, українські військові на Донбасі оцінили мобільні будиночки від Зеленського: краще подалі від обстрілів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Зеленського дотрималися обіцянки: українські військові отримають найкращий подарунок до Дня незалежності.

Також Знай.uа писав про статус Донбасу і амністія для бойовиків: Путін у Макрона відповів на гострі питання по Україні.