У зв'язку з масовими ремонтними роботами, які зараз проходять в Запоріжжі міська влада візьме на себе витрати по перевезенню місцевих громадян. Але про яку суму йде мова поки незрозуміло.

На дорогах Запоріжжя нескінченні пробки.

Планується, що катери будуть курсувати у години-пік: вранці з Правого берега до Річкового порту, ввечері – у зворотному напрямку. І проїзд буде безкоштовним.

"Витрати на перевезення пасажирів місто візьме на себе. Запорожці зможуть користуватися катерами безкоштовно. Планується, що вранці катери будуть здійснювати рейс з Правого берега до Річкового порту. Увечері – у зворотному напрямку. Про час відправлення і дату початку роботи цих рейсів повідомлю додатково. Розглянемо і можливість залучення приватних річкових перевізників, які будуть мати таке бажання і необхідну техніку", – написав Володимир Буряк в Facebook.

Міська влада обіцяє безкоштовні перевезення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, з-за ремонту дорожнього полотна на дамбі Дніпрогес жителі Правого берега щодня змушені стояти в пробці по кілька разів: коли добираються на роботу вранці і ввечері додому.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.