Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет подав позов до суду про "захист честі і гідності" на архієпископа Чернігівського і Ніжинського Євстратія. Про це Зоря повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"З канцелярії митрополії мені передали, що прийшов лист із Шевченківського суду. Патріарх Філарет (Денисенко) судиться з архієпископом Євстратієм (Зорею) про "захист честі і гідності"", - написав Євстратій у четвер, 22 серпня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ніколи б не подумав, що в ряді Києво-Печерської Лаври (точніше чоловічого монастиря МП, там існуючого) та Товариства з обмеженою відповідальністю "Союз православних журналістів", які раніше судилися зі мною "про захист честі ...", буде такий послідовник", - зазначив Зоря.

Про суд - не Страшний, а Шевченківський районний Патріарх Філарет не раз і багатьом розповідав притчу про смирення....

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
Geplaatst door Євстратій Зоря op Woensdag 21 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто уточнити, що Євстратій критикував позицію Філарета, який відкидає самоліквідацію УПЦ КП у зв'язку зі створенням єдиної ПЦУ.

Нагадаємо, що українська автокефальна православна церква припинила існування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Єпіфаній намагається знайти управу на Філарета.

Також портал Знай.uа писав, що скандал між Єпіфанієм і Філаретом набирає обертів.