23 серпня в Запоріжжі небо на цілий день затягне хмарами. Опадів не буде. Температура прогріється від +21 до +31 градусів.

Небо на весь день в Запоріжжі затягне хмарами.

У Бердянську 23 серпня з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Без опадів.

Похмура погода протримається в області весь день.

З самого ранку у Мелітополі небо затягне хмарами, які протримаються до кінця дня, синоптики тут обіцяють +22 +33 градуси. Така ж погода буде сьогодні і в Кирилівці.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що на вихідних 24 серпня - на День Незалежності України та 25 серпня буде тепло, як передає синоптик Наталка Діденко. Спека буде у всіх областях країни, однак, суха погода порадує далеко не всіх

Як повідомляв Знай.иа, до кінця тижня в Україні прогнозується невелике зниження температури.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.