Запорізьку атомну електростанцію чекає зміна керівництва. Вже наприкінці серпня персоналу АЕС повинні представити нового директора. Про це повідомляє портал «061», посилаючись на власні джерела.

Як повідомляється, для представлення нового директора на станцію прибуде президент України Володимир Зеленський. Візит глави держави нібито запланований на 27 серпня.

Новим керівником Запорізької АЕС стане Петро Котін, який поки що займає крісло директора з виробництва ДП НАЕК «Енергоатом».

Нинішнього керівника станції, Олександра Остаповца, переведуть на іншу посаду.

Наразі ніяких повідомлень про майбутній візит президента на ЗАЕС на його офіційному сайті не опубліковано.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність створення "зеленого коридору" для туристів у чорнобильській зоні відчуження. Глава держави підписав указ для перетворення зони відчуження ЧАЕС на економічно активну територію України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", фінішував конкурс на кращий мурал для Чорнобильської атомної електростанції. Переможцем обрали Валерія Коршунова з роботою "Погляд у майбутнє".