Багато українців зараз перебувають за межею бідності і змушені, в буквальному сенсі слова, виживати. Зараз практично в кожному парку або сквері можна спостерігати картину, як людина збирає порожні пляшки, щоб заробити якісь копійки. На кожному розі зараз можна помітити секонд-хенди, які стали порятунком для тих, хто не може дозволити собі дорогі обновки з супермаркетів або ринків.

Однак, зубожілі українці так жадають практично дармової наживи, що у своїх прагненнях не помічають, як перетворюються просто в диких тварин.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жахливим за своїм змістом відео поділився український юрист і блогер Михайло Шнайдер. На кадрах видно секонд-хненд в одному із міст України, куди букваьно ломиться натовп людей з криками і штовханиною. На відео чітко видно, як вони ледве не виламують двері, щоб швидше дістатися до дешевих поношених речей. Ось до чого українців привела бідність.

"Люди в Сумах штурмують магазин з поношеним одягом. Сумно і боляче" - лаконічно підписав відео Шнайдер.

Люди в Сумах штурмуют магазин с поношенной Одеждой. Печально и Больно...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 21 augustus 2019

В коментарях українці не змогли стримати себе від люті:

"Нічого дивного:зайдіть в будь-бутік,ціна за 1 річ дорівнює мінімальній зарплаті і більше.. а людям потрібен одяг", "Нічого дивного, у мене сусіди, молоді люди теж бігають у дні завезення і стоять у черзі", "Це був день завозу", "Вся суть більшості людей на цій планеті, задавлять один одного за річ на долар дешевше ніж скрізь", "Довели людей...", "Господи!До чого довели народ?За цими смердючими обносками ламають голови", "Нічого дивного, у нас це давно, травматизм, бійки, скандали через ганчірки", "Україна до такого доведена, кожен економить для свого бюджету"

Нагадаємо, нові ціни на овочі посадять харків'ян на кремлівську дієту.

Як повідомляв портал Знай.uа, трагічна загибель спіткала українську артистку після відпочинку.

Також Знай.uа писав про те, синоптики порадували прогнозом на вересень.