На території посольства України у Вашингтоні, США, під час святкування Дня Державного прапора підняли синьо-жовтий прапор. Про це повідомляється у прес-службі українського дипломатичного відомства в США.

"У Вашингтоні в посольстві України в США в День Державного прапору України урочисто підняли синьо-жовтий стяг", – повідомили у посольстві.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, День Державного прапора України щорічно відзначають 23 серпня. Це свято було засновано президентом Кучмою у 2004 році.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, боєць ВСУ хоробро розгорнув прапор України на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський роздав нагороди "вінницьким орлам", пишаємося усією Україною.

Також Знай.uа писав про те, одесити відсвяткували День Прапора зворушливою акцією, - гідний приклад для всієї України.