День незалежності України 2019: історія, традиції та заходи свята

День Незалежності України – головне свято країни. Саме 24 серпня вважається Днем Народження сучасної країни, яка відмовилася від спадщини УРСР і стала на шлях побудови власної держави, яка з 2014 року взяла європейський вектор.

Сергій Притула
Сергій Притула

ДТП з тещею Притули довела українців до сказу: "Ні*ера собі переплутала"

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вчора, 22 серпня, на Дніпровській набережній у Києві сталася аварія, в результаті якої постраждали жінка і її дитина. За попередньою інформацією, мати з важкими травмами знаходиться в реанімації однієї зі столичних лікарень, а 9-річного хлопчика врятувати не вдалося.

ветерани
ветерани

Зеленський поставив ветеранів АТО перед найважливішим вибором: "У влади більше не буде..."

Українські ветерани зможуть самостійно обрати кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський на II міжнародному волонтерському і ветеранському форумі, передає Telegram-канал "Команда Зеленського".

євробляхи
євробляхи

Стало відомо, скільки євроблях розмитнили українці: до бюджету надійшли мільярди

В Україні триває розмитнення автомобілів на іноземних номерах. З 23 лютого, коли припинила діяти знижка 50% на акцизний збір, українці поставили на облік 100 тисяч авто. За даними Державної фіскальної служби з 23 лютого по 18 серпня в Україні розмитнили 107 600 автомобілів на іноземній реєстрації.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Аваков зробив МВС дивну пропозицію: "Завалити Росію"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував продавати наркотики, які було вилучено правоохоронцями, в Росію. Про це він сказав на колегії міністерства. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці МВС України в соціальній мережі Facebook.