Зовсім скоро українці будуть платити за комунальні послуги по-новому. Відомо, що уряд встановив граничний розмір плати за комунальні послуги в багатоповерхових будинках.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кабінет міністрів затвердив проект постанови "Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування з розрахунку на одного абонента для комунальних послуг користувачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цим документом передбачається визначити граничний розмір плати на абонентське обслуговування, який може нараховуватися користувачеві певної комунальної послуги, яка надається в багатоповерхівці за індивідуальним договором.

Не платити абонплату можна, якщо підписати колективний договір. Цю вносити плату за електроенергію та газ можна, якщо підписати індивідуальний договір. Сума вказується в договорі. Платити потрібно кожен місяць, навіть, наприклад, якщо ви були у відпустці і не користувалися послугою.

Нагадаємо, у Зеленського зібралися позбавити українців субсидій.

Як повідомляв Знай. ua, українцям повідомили важливе рішення, доведеться вибирати.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського розповіли чим замінять монетизовані виплати.