Уже навесні 2020 року Сервісні центри МВС готуються видавати власникам електромобілів спеціальні номерні знаки. 21 серпня Кабмін затвердив план заходів, які необхідно провести для запуску передбачених законом новацій.

Цю інформацію повідомляє UBR.

Як відомо, 11 липня народні депутати 233 голосами затвердили нові правила в Україні, які стосуються електрокарів: вводяться штрафи від 340 до 510 грн. за паркування авто з ДВЗ на місцях для електричних авто, а також ВР зобов'язала органи виконавчої влади почати видавати екомобілям спеціальні держномери, а також ввести в правила дорожнього руху три нових знака. Новий закон вступить в силу з початку 2020 року.

Електромобілі в Україні

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що чиновники не встигають вкластися у визначені терміни. Своєю постановою Кабмін зобов'язав МВС, Мінрегіон, Моз і Держнс до 10 лютого 2020 року розробити і внести зміни в існуючі Державні технічні стандарти. Зокрема, в них повинні з'явитися вимоги до дизайну знаків "Для електромобілів", "Крім електромобілів", "Станція зарядки електромобілів". А також спеціальним зеленим держномером.

Нагадаємо, за копійки пішла з молотка унікальна машина. 7 тисяч доларів - стільки віддали за авто Tucker.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, відома компанія почне випускати електрокари, які будуть виходити під керівництвом компанії Volvo.

Портал Знай.uа писав, що в Кабміні прийняли важливий закон. Що потрібно знати українцям, які потребують пільг від держави.