Державна фіскальна служба порахувала, яку кількість машин з іноземною реєстрацією розмитнили в Україні за останні півроку. Про це повідомила прес-служба відомства.

23 лютого 2019 року закінчився пільговий період на податки для розмитнення машин з іноземною реєстрацією. І за ці півроку в Україні оформили 107,6 тисяч автомобілів.

У ГФС повідомили, що вони за цей період від розмитнення "евроблях" отримали 7,7 мільярдів гривень.

Знижка на розмитнення в 50% діяла 90 днів. Навіть з урахуванням її в середньому легалізація авто обходилася українцям у 3 600 доларів. Ті, хто вже розмитнив авто, скаржаться: оформлення коштувало дорожче самої машини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зареєстрував законопроект про відстрочку штрафів для водіїв авто на єврономерах, які не встигли в строк розмитнити свої машини.

Нагадаємо, стало відомо, скільки евроблях розмитнили українці.


Як повідомляв раніше Знай.uа, для водіїв затвердили нові правила.


Також Знай.uа писав про те, що вантажні велосипеди краще легковика, і ось чому.